Dit is Lunch & Diner To Go

Kijk in de keuken

Wouter Berendijk is in december 2017 pas 22 jaar jong, maar heeft van zijn eigen onderneming een feit gemaakt. Na behoorlijk wat jaren Passie & Enthousiasme te hebben en ervaring opgedaan in de fast-service. Was het al snel duidelijk voor Wouter. Een eigen onderneming was zijn ding, uiteindeljk was Lunch To Go geboren. Wouter kwam op de naam door een aantal dagen grote steden te bezoeken in Nederland, hier werd al veel met 'To Go' gedaan. In Oost-Nederland was dit nog niet overal te bekennen. Vandaar de naam Lunch To Go: Snelle & Smakelijke lunches om mee te nemen.

Februari 2018 merken we dat onze doelgroep meer verlangen heeft naar 'good food' dan alleen lunches. Daarom zijn wij van start gegaan met bezorging van spareribs. Inmiddels is dit een begrip geworden in de regio van Doetinchem. Dagelijks bezorgen wij 10 tallen spareribs in de omgeving van Doetinchem. 

 

Daarop volgend hebben we schnitzels, maaltijdsalades, kip gerechten en nog veel meer heerlijke producten toegevoegd aan onze menukaart! 

 

Inmiddels is Lunch To Go uitgegroeid tot 2 bedrijven: Lunch & Diner To Go & Fried Chicken To Go